Larisal & Ulla

Larisal in Ulla sta bila vrhunska športnika. Odlikovalo ju je veliko srce, veliko poguma, in neizmerna zvestoba. Del najinega srca bo vedno pripadal njima.

Ukvarjamo se z naslednjimi dejavnostmi: 

- Podjetniško svetovanje

- Svetovanje glede oskrbe, prehrane in dela s konji 

- Konjereja

- Izobraževanje jahačev  in konjev

- Organizacija treningov za  jahače in konje 

- V sodelovanju z KK Urh Bauman in KZS Slovenija organiziramo športna tekmovanja

FOTO: Calisto M

Urh Bauman

Urh je vrhunski športnik. Od otroštva jaha in se ukvarja s konji. V svoji karieri je večkrat dokazal da spada med svetovno elito konjeništva. 

V Sloveniji je 4 kratni državni prvak za člane. Osvojil je tudi naslov najboljšega jahača leta. 

Na mednarodni ravni je kot prvi Slovenec zmagal Grand Prix, in to večkrat, v letu 2021 s  konjem Larisalom kar 3 krat. Kot edini Slovenec je zmagal tudi tekmo za svetovni pokal. Mnogi treningi z vrhunskimi trenerji, številna domača in tuja tekmovanja ter leta in leta izkušenj so Urha izoblikovala v jahača z neprecenljivim znanjem. 

FOTO: Calisto M

 

Tina Bauman Hartner

Tina je diplomiran univerzitetni  ekonomist, manager.  Na Švedskem, v  Stockholmu je  na inštitutu Karolinksa magistrirala tudi iz promocije zdravja. Ima mnogo let izkušenj iz podjetniškega svetovanja in managementa. 

Od malega se je ukvarjala s konji. Na Švedskem je opravila tudi poklicni izpit za oskrbnika konja in kasneje učitelja jahanja. O konjeništvu se je izobraževala med drugim tudi na Strömsholmu na Švedskem. 

“Have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.” ― Steve Jobs