Unicorn Bar

Kava Illy

Kava najvišjega razreda, kava, ki navdušuje: to je illyjevo poslanstvo, strast in obsedenost. Preprosta ideja ustvarjena skozi zapletene procese: osem desetletij izkušenj, visokega znanja biologije in kemije kave, neprimerljive spretnosti pri praženju, inovativnih tehnologij in družine s podjetniško strastjo.

Žametni in nežno uravnoteženi okusi z odtenki sadja, cvetlic, čokolade, karamele, sledmi mandljev in medu, so sladko zmešani skupaj. Morda boste prvikrat lahko poskusili kavo brez dodanega sladkorja.

Čaji Dammann Frères

Dammann Frères je vodilni svetovni proizvajalec čajev, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevnega poznavalca. Leta 1925 sta velika ljubitelja čajev, brata Robert in Pierre Dammann, ustanovila trgovsko podjetje imenovano Dammann Frères. Pravzaprav je bilo ime Dammann prvič omenjeno v letu 1692, ko je bila s kraljevim odlokom plemiču Dammannu priznana izključna pravica za prodajo, podeljevanje pravic za prodajo in izdajanje zadolžnic za vse vrste kave, čaja, šerbeta in čokolade. S svojim znanjem in izkušnjami ter kakovostjo svojih čajev sta postala uradna dobavitelja slavne in prestižne francoske ladjarske družbe Compagnie Générale Transatlantique, poznane tudi kot The French Line.